Banja Luka

Ulica braće Podgornika u novom ruhu

Ulica braće Podgornika u novom ruhu
Ulica braće Podgornika u novom ruhu

Mje­šta­ni i pro­la­zni­ci Uli­ce bra­će Pod­gor­ni­ka ne­ma­ju vi­še ra­zlo­ga za bri­gu o sa­da već biv­šim kra­te­ri­ma - nji­ho­va uli­ca do­bi­la je no­vi asfalt i iz­gled, te su ti­me mnogobrojne ru­pe oti­šle u za­bo­rav.

Sla­vi­ša San­dić, v.d. na­čel­ni­ka Odje­lje­nja za sao­bra­ćaj i pu­te­ve, re­kao je da se ra­do­vi izvo­de u okvi­ru in­ves­ti­ci­onog održa­va­nja grad­skih asfal­tnih sao­bra­ćaj­ni­ca.

"No­vi sloj asfal­ta do­bi­la je Uli­ca bra­će Pod­gor­ni­ka, ko­ja je bi­la u dosta lo­šem sta­nju. Eki­pe su po­če­le s is­crta­va­njem ho­ri­zon­tal­ne si­gna­li­za­ci­je, a pla­ni­ra­no je da kod stadiona iz­gra­di­mo ne­ko­li­ko par­king mjes­ta, či­me bismo za­vrši­li ra­do­ve u ovoj uli­ci", re­kao je San­dić.

Do­dao je da se ra­do­vi vrše i u Uli­ci Đe­de Ke­cma­no­vi­ća, gdje bi to­kom slje­de­ćeg vi­ken­da mo­gla bi­ti asfal­ti­rana i ta uli­ca, ako to do­zvo­le vre­men­ske pri­li­ke, a za­tim i dio Uli­ce Te­ša­na Po­dru­go­vi­ća.

Izvo­đač ra­do­va in­ves­ti­ci­onog održa­va­nja grad­skih asfal­tnih sao­bra­ćaj­ni­ca je pre­du­ze­će "Ko­za­ra­pu­te­vi", a vri­je­dnost ugo­vo­re­nih ra­do­va 526.447 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije