Banja Luka

Umičević: Moram ozbiljno da razmislim o svom statusu u SNSD-u

Umičević: Moram ozbiljno da razmislim o svom statusu u SNSD-u
Foto: N.N. | Umičević: Moram ozbiljno da razmislim o svom statusu u SNSD-u

BANJALUKA – Moram ozbiljno da razmislim o svom statusu u stranci na čijem čelu Gradskog odbora je Vlado Đajić, napisao je na društvenoj mreži X Marinko Umičević, odbornik SNSD-a u Skupštini grada.

On je dodao da "nakon posljednih izjava gospodina Vlade Đajića očekuje javno izvinjenje, a to će tražiti i drugi odbornici".

Umičević je ranije objavio takođe da ne želi da bude uvučen u sukob između Đajića i Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke.

"Mi Grad moramo da odblokiramo, građani ne bi trebalo da budu žrtve njihovih međusobnih prepucavanja i uvijek ću biti na strani građana i glasaću za sve odluke koje su u interesu građana, a ne sujete pojedinaca", smatra on.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na kojoj se trebali raspravljati o rebalansu budžeta za 2023. godinu ponovo je juče odgođena zbog nedovoljnog broja odbornika.

Rebalans budžeta je najveći kriminal u istoriji Banjaluke, a očigledno će odbornici koje je potkupio gradonačelnik (Draško Stanivuković) glasati za to, rekao je dan prije predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije