Banja Luka

Uredna isporuka toplotne energije u Banjaluci

Uredna isporuka toplotne energije u Banjaluci
Foto: N.N. | Uredna isporuka toplotne energije u Banjaluci

BANJALUKA - Suočeni sa trenutnim okolnostima u vanrednoj situaciji tokom pandemije virusa COVID-19, uprkos brojnim problemima i poteškoćama, Eko toplane uredno isporučuju toplotnu energiju, saopšteno je iz ovog preduzeća.

"Kao za sve davaoce komunalnih usluga i ostale privredne subjekte, tako i za nas, ovo je veoma težak period u kojem vodimo bitku sa problemima u vezi sa likvidnošću, organizacijom lanca snabdijevanja, kao i samom proizvodnjom i isporukom toplotne energije na području Grada Banjaluka. Bez obzira na sve probleme sa kojima se suočavamo, ulažemo maksimalne napore kako bi sistem daljiskog grijanja funkcionisao u vanrednim okolnostima", dodaju iz Eko toplana.

Eko toplane su, dodaje se, u skladu sa naredbama nadležnih institucija, na vrijeme uvele sve potrebne mjere i ograničenja koja se odnose na socijalne kontakte u okviru preventivnih mjera na suzbijanju korona virusa, kao i mjere koje se odnose na unutrašnju organizaciju i zaštitu zaposlenih.

"Vjerujemo da ćemo uz maksimalna zalaganja i razumijevanje svih zaposlenih u Eko toplanama, nadležnih institucija i cijenjenih korisnika zajedno prevazići ovu tešku situaciju koja nas je zadesila i odgovornim i samosvjesnim ponašanjem svakog pojedinca izaći kao pobjednici", navode iz ovog preduzeća.

Korisnice se za sve potrebne informacije mogu obratiti putem brojeva telefona navedenih na web stranici www.ekotoplanebanjaluka.com, besplatne info linije 0800 502 12, kao i putem email-a [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije