Banja Luka

Uručena donacija za praksu u Tehnološkoj školi

Uručena donacija za praksu u Tehnološkoj školi
Foto: N.N. | Uručena donacija za praksu u Tehnološkoj školi

BANJALUKA - Sanja Dragičević i njena firma "Glamour Diva" donirali su danas Tehnološkoj školi u Banjaluci robu za praksu vrijednosti 2.000 KM.

Iako je pandemija otežala rad mnogim firmama, ona navodi da to njima nije veliki novac, a da učenicima mnogo znači.

Dragičevićeva ističe da je na ovu ideju došla jer učenici na smjerovima kozmetički tehničari i frizeri najčešće nemaju sredstava da kupe materijal za praksu.

"S obzirom na to da moja firma posluje već desetak godina, te curice dolaze kod mene kupovati materijal za praksu i uvijek mi bude nekako žao jer uvijek sakupljaju pare između sebe da kupe materijal. Naravno, uvijek im nešto i poklonim i onda sam odlučila da ne bi bila loša ideja da doniram materijal za praksu toj školi", kaže ona za "Nezavisne".

Vrijednost uručene donacije je 2.000 KM, a donirani materijal se odnose na proizvode za nokte.

"U suštini to su sve gelovi za nokte, jer se firma time bavi. Voljela bih da se ta praksa nastavi i da pozovem sve kolege koje se bave istom branšom da takođe, ukoliko su u mogućnosti, doniraju sredstva", kaže Dragičevićeva.

Direktor Tehnološke škole Banjaluka Dejan Čutura ističe da im ova donacija znači, posebno kada se u posljednjih nekoliko godina budžet grada smanjuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije