Banja Luka

Uručena nova rješenja o legalizaciji i kartice za besplatan prevoz u Banjaluci

Uručena nova rješenja o legalizaciji i kartice za besplatan prevoz u Banjaluci
Foto: Grad Banjaluka | Uručena nova rješenja o legalizaciji i kartice za besplatan prevoz u Banjaluci

BANJALUKA - Nova rješenja o legalizaciji, ali i besplatne kartice za penzionere i lica starija od 65 godina uručeni su danas u Banjaluci.

Nova rješenja za još nekoliko desetina banjalučkih porodica u Gradskoj upravi uručio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

"Uručili smo nova rješenja o besplatnoj legalizaciji objekata čime su ovi dobri domaćini ostvarili uštede i do nekoliko hiljada KM. U protekle 4 godine uveli smo brojne politike od kojih su naši građani imali direktnu i višestruku korist. Banjaluka brine o svojim sugrađanima, jer Banjaluka je porodica", istakao je gradonačelnik.

Osim toga nastavljena je i podjela doživotnih besplatnih kartica za javni prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina.

Zajedno sa saradnicima kartice je ovim kategorijama sugrađana uručio gradonačelnik Draško Stanivuković, uz poruku da penzioneri imaju besplatan javni prevoz za sve linije na teritoriji Banjaluke.

"Uručili smo nove kartice za besplatan javni prevoz i na taj način se približili cilju, a to je besplatan javni prevoz za 48.000 naših penzionera", poručio je gradonačelnik.

Dodao je da su u pripremi i kartice prijateljstva za povoljniju kupovinu u apotekama, marketima i prodavnicama bijele tehinike.

Podsjećamo, krajem aprila je počela podjela karata za besplatan prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina.

Svi sugrađani koji pripadaju ovim kategorijama stanovništva zahtjev za dobijanje svoje doživotne besplatne karte za javni prevoz mogu da predaju u prostorijama bivšeg Vojnog odsjeka, Udruženja penzionera grada Banjaluka u Grčkoj ulici, ali i u prostorijama svih mjesnih zajednica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije