Banja Luka

Vatrogasci i Civilna zaštita čistili korito Vrbasa u Trapistima

Vatrogasci i Civilna zaštita čistili korito Vrbasa u Trapistima
Foto: Grad Banjaluka | Vatrogasci i Civilna zaštita čistili korito Vrbasa u Trapistima
N.N.

U okviru nastojanja da se u što većoj mjeri očiste svi vodotokovi pred kišnu sezonu, danas su pripadnici Vatrogasne brigade i Civilne zaštite Banjaluka čistili dio korita Vrbasa u naselju Trapisti, gdje je uklonjena veća količina drveća i smeća.

"Ovo je bila i incijativa Udruženja građana 'Lendrin mlin' da uredimo ovaj dio obale Vrbasa, omiljenog okupljališta za mještane Lazareva, Trapista i okolnih naselja gdje je nekoliko drveća i većih grana stvaralo prirodnu branu na kojoj se nakupljalo smeće, a ujedno je postojala mogućnost da dođe do erozije obale", istakao je Mladen Ćućun, šef Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne brigade.

Iz Gradske uprave Banjaluka rekli su da je na Lendrinom mlinu godinama održavana i poznata manifestacija "Kotlićijada", koja je organizovana u okviru manifestacije "Ljeto na Vrbasu".

Zahvaljujući na pomoći pripadnicima Civine zaštite, u Udruženju "Lendrin mlin" ističu da su zainteresovani da se ponovo organizuje ova manifestacija, te da je veoma važno da se održava korito Vrbasa.

"U saradnji sa Gradskom upravom želimo da uredimo korito i obale Vrbasa i da ponovo pokrenemo manifestaciju koja je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva u cijelom gradu, ali je poslije smrti prvog predsjednika Udruženja Slavka Čikića ugašena", rekao je Filip Kosanović, jedan od pokretača ove incijative i član Udruženja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije