Banja Luka

Vrtić "Kolibri 2" u banjalučkom naselju Lazarevo dobio igralo za mališane

Vrtić "Kolibri 2" u banjalučkom naselju Lazarevo dobio igralo za mališane
Foto: Dražan Pozderović | Vrtić "Kolibri 2" u banjalučkom naselju Lazarevo dobio igralo za mališane

BANJALUKA - Vrtić "Kolibri 2" u Lazarevu dobio je novo kombinovano višenamjensko igralo koje im je donirala kompanija "Unitehna", a koje je upotpunilo dvorište ovog vrtića i obradovalo mališane.

Jelena Kurtinović, direktorica Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje iskazala je zahvalnost ovoj kompanija na uručenoj donaciji.

"Okupili smo se ovdje danas da izrazimo zahvalnost kompaniji 'Unitehna', koja je svojom donacijom dječjeg igrala 'Kapetan Kuk' zaista pomogla u vaspitno-obrazovnom radu ovog vrtića, kao i vaspitačima, ali i samoj djeci", rekla je Kurtinovićeva.

Dodala je da će se i ubuduće truditi da dobiju slične donacije  te ie izrazila nadu da će se i druge kompanije ugledati na "Unitehnu" i pomoći da kvalitetnu opreme ovo dvorište vrtića.

Žarko Đurić, komercijalni direktor firme "Unitehna" kaže da su se rado odazvali na poziv rukovodstva vrtića i izašli im u susret.

"Smatramo da je svaki ovakav potez, a pogotovo kompanija iz bližeg  okruženja uvijek dobrodošao kako bismo pomogli našim malim klincima i klincezama, odnosno kako bi oni imali gdje da ispune svoje vrijeme" , rekao je Đurić. Dodao je ovakva igrala neophodna u krugu ovih ustanova.

On je pozvao sve koji su u mogućnosti da  pomognu i izađu  u susret kako bi djeca imala ljepše i bolje ulove za boravak u vrtićima.

U ovom vrtiću ima oko 350 djece, odnosno 14 grupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije