Banja Luka

Vrtić "Plavi čuperak" dobio 39.000 evra od firme "Muelhbauer"

Vrtić "Plavi čuperak" dobio 39.000 evra od firme "Muelhbauer"
Foto: N.N. | Vrtić "Plavi čuperak" dobio 39.000 evra od firme "Muelhbauer" za opremanje kuhinje

​BANJALUKA - Vrtić "Plavi čuperak" u Boriku dobio je donaciju od 39.000 evra od kompanije "Muelhbauer" za opremanje centralne kuhinja, a danas je zvanično ova kuhinja i završena.

Jelena Kurtinović, direktorica Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje kazala je da su se okupili da ozvaniče lijepu saradnju između Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje i kompanije "Muelhbauer".

"Ovo je druga po redu donacija koju smo kao Centar dobili od ove kompanije. Prva donacija je bila za objekat dječjeg vrtića "Pčelica" i tu smo dobili 15.000 KM za promjenu kompletne vanjske stolarije", kazala je Kurtinovićeva.

Zahvalila se ovoj kompaniji što su se odazvala pozivu Centra za donacijom.

Ivana Srdić ,direktor firme "Muelhbauer" ističe da zajedno sa njihovom fondacijom putem donacija ,stipendija i sponzorstava pokazuju svoju društvenu odgovornost.

"Bilo nam je veliko zadovoljstvo da se odazovemo pozivu ili molbi za pomoć Centra za predškolsko vaspitanje. I dalje ćemo podržavati zajednicu u kojoj poslujemo", rekla je Srdićeva.

Gradonačelnik Draško Stanivuković je iskazao  veliko zadovoljstvo što postoje mnoge društveno odgovorno kompanija u gradu.

"Osamdeset hiljada maraka je ogromna donacija i to govori da je ova kompanija društveno odgovorna", rekao je Stanivuković.

Dodao je da je najsigurnije investicija uložiti u djecu i budućnost, te da uradili mudru i pametnu stvar što su uložili u predškolsko vaspitanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije