Banja Luka

Za Skupštinu građana zainteresovano više stotina Banjalučana

Za Skupštinu građana zainteresovano više stotina Banjalučana
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Za Skupštinu građana zainteresovano više stotina Banjalučana

BANJALUKA - Više stotina Banjalučana iskazalo je zainteresovanost da postanu članovi prve Skupštine građana te da diskutuju o važnim društvenim temama, a građani koji se još uvijek nisu prijavili iako su zaprimili pozivno pismo, to mogu učiniti do 14. decembra.

Kako su istakli iz Gradske uprave Banjaluka, članovi Skupštine građana imaće priliku da učestvuju u izradi preporuka koje će odražavati potrebe i interese svih građana grada na Vrbasu.

"Inače, Skupštinu građana će činiti 35 učesnika, a prvo zasjedanje na temu 'Preduzetništvo i mladi' trebalo bi da bude održano u februaru naredne godine. Cilj je da se kroz ovu važnu temu otvore nove perspektive i razmotre ideje koje će doprinijeti unapređenju preduzetništva u našem gradu", rekli su u oni.

Kako su naveli, u okviru projekta "Inoviranje demokratskog učešća na lokalnom nivou u Bosni i Hercegovini", koji Grad Banja Luka realizuje u saradnji sa Savjetom Evrope u proteklom periodu pozivna pisama dostavljena su na ukupno 5.000 nasumično odabranih adresa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije