Banja Luka

Za nove teretane u Adi, Kočićevom Vijencu i Obilićevu 50.000 KM

Za nove teretane u Adi, Kočićevom Vijencu i Obilićevu 50.000 KM
Foto: Ilustracija | Za nove teretane u Adi, Kočićevom Vijencu i Obilićevu 50.000 KM
Srna

BANJALUKA - Nove teretane na otvorenom biće postavljene u banjalučkim naseljima Ada, Kočićev vijenac i Obilićevo, za šta je u budžetu predviđeno 50.000 KM, i pokrenut je postupak za izradu idejnog projekta i za dobijanje urbanističko-tehničkih uslova, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Nakon toga, uslijediće tender za izbor izvođača radova i nabavku potrebnih rekvizita.

Namjera je da građanima budu omogućeni novi sportsko-rekreativni sadržaji, a, prema dosadašnjoj praksi, svaka teretana biće opremljena sa 12 tipskih sprava.

Kada je riječ o lokacijama, iz resornog odjeljenja su precizirali da će sprave za vježbanje na otvorenom biti postavljene uz sportsko i dječije igralište u naselju Ada, na Kočićevom vijencu kod šahovskog igrališta, odnosno u neposrednoj blizini stadiona Fudbalskog kluba "BSK", a u Obilićevu u Ulici Marka Kraljevića.

Iz resornog odjeljenja podsjećaju da su početkom godine otvorene tri nove teretane, i to u naseljima Priječani, Borik i Pobrđe.

"Posljednjih nekoliko godina sprave za vježbanje postavljene su i u Parku `Mladen Stojanović`, na šetalištu pored rijeke Vrbas - između Rebrovačkog i Venecija mosta, na Banj brdu, u naselju Sime Matavulja, na Starčevici, u Lazarevu, u krugu Sportsko-rekreativnog centra "Akvana", te u Česmi i Obilićevu", podsjećaju iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije