Banja Luka

Zaprljano šetalište: Apel građanima da još ne koriste trim stazu u parku "Mladen Stojanović"

Zaprljano šetalište: Apel građanima da još ne koriste trim stazu u parku "Mladen Stojanović"
Foto: Grad Banjaluka | Zaprljano šetalište: Apel građanima da još ne koriste trim stazu u parku "Mladen Stojanović"
M.B.

Imajući u vidu da je u toku završna obrada nove trim staze u Parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci i da se trenutno postavlja tartan podloge, molimo sugrađane da ne koriste stazu dok radovi ne budu u potpunosti okončani i staza ne bude stavljena u upotrebu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove pojašnjavaju da se tartan nanosi u tri sloja i da je potrebno vrijeme da se podloga osuši, zbog čega će, kako su naveli, i sama procedura postavljanja podloge trajati i narednih nekoliko dana.

Napomenuli su, da su uprkos svim znakovima upozorenja, juče u poslijepodnevnim časovima neodgovorni pojedinci ušli u zonu gradilišta u Parku i hodali po trim stazi, na koju je bio tek postavljen prvi sloj podloge, a kako staza nije bila suha, osim štete na podlozi zaprljan je i dio novog šetališta.

Grad Banjaluka izdvaja još jednom je pozivao sve naše sugrađane da čuvaju zajedničku imovinu, kako bi naš grad sačuvao svoju ljepotu i svakim danom postajao ugodnije i ljepše mjesto za život.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije