Banja Luka

Pratite nas na Google news

Završna manifestacija "Fejsgrup"

Završna manifestacija "Fejsgrup"
Foto: N.N. | Završna manifestacija "Fejsgrup"
A.M.

​Udruženje "Nova generacija" organizuje završnu manifestaciju "Fejsgrup" 13. decembra s početkom u 15 časova u prostoru Dnevnog centra za djecu u naselju Lazarevo.

U ovom udruženju kažu da manifestacija traje od septembra i organizuje se kao dio aktivnosti platforme "Banjaluka ljudskog lica".

"Do sada je održano sedam radionica na temu emocionalne pismenosti, te prepoznavanja i reagovanja u slučajevima nasilja na internetu. U radionicama je učestvovalo 15 djece, uzrasta od 14 do 16 godina, korisnika usluga Dnevnog centra za djecu u riziku i štićenika Doma 'Rada Vranješević'", objasnili su u ovom odjeljenju.

Ističu da će na završnoj manifestaciji djeca predstaviti naučena znanja o zaštiti na internetu.

"Cilj nam je takođe da promovišemo primjere dobre prakse i saradnje između Gradske uprave i vladinih i nevladinih organizacija u nastojanju da se obezbijede što kvalitetniji programi za zaštitu djece", istakli su u ovom udruženju.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije