BiH

Bjelica: Policija čini sve da rasvijetli nedavne prijetnje

Bjelica: Policija čini sve da rasvijetli nedavne prijetnje
Foto: Srna | Bjelica: Policija čini sve da rasvijetli nedavne prijetnje

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izjavio je danas da je zadovoljan načinom na koji Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sprovodi istragu u vezi sa prijetnjama koje su nedavno upućene njemu i njegovoj porodici.

Bjelica je naveo da su mu ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač i direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum obećali da će učiniti sve da bude otkriveno ko je uputio prijeteću poruku i šta je motiv.

On je rekao novinarima na Sokocu da ga iz Policijske uprave Istočno Sarajevo i sokolačke Policijske stanice često pozivaju, te da policajci obezbjeđuju njegovu porodičnu kuću.

Bjelica je podsjetio da je i ranije dobijao prijeteće poruke, koje ga nisu mnogo zabrinule, jer su bile upućene njemu lično, ali da je prijetnja porodici bila razlog što je zatražio pomoć policije.

Prijetnje smrću Bjelici i njegovoj porodici stigle su 13. novembra na zvaničnu mejl adresu opštine Sokolac.

Bjelica se danas sastao sa predstavnicima slovačkog Lot-tima Eufora, sa sjedištem u Višegradu, kojima je zahvalio što su iskazali interesovanje za razvoj ove lokalne zajednice, za projekte čija je realizacija u toku, kao i za bezbjednost načelnika, njegove porodice i svih stanovnika Sokoca.

"Iznio sam im moje viđenje postizbornog procesa, samog toka izbora i stanja bezbjednosti u ovoj lokalnoj zajednici", rekao je Bjelica nakon sastanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije