BiH

Bogdanić predao dužnost Šeraniću

Bogdanić predao dužnost Šeraniću
Foto: Srna | Bogdanić predao dužnost Šeraniću

BANJALUKA - U Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg resornog ministra Dragana Bogdanića i novoizabranog Alena Šeranića.

Šeranić je zahvalio dosadašnjem ministru za iskustva koje mu je prenio i poručio da će sa svim zaposlenima u Ministarstvu raditi na sprovođenju zacrtanih ciljeva u politici Vlade, a koji se tiču kvalitetne analize i sprovođenja mjera s ciljem stalnog unapređenja sistema zdravstvene i socijalne zaštite.

Iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite saopšteno je da je Bogdanić čestitao Šeraniću i naglasio da su u prethodnom periodu učinjeni značajni pomaci u poboljšanju uslova u zdravstvu, posebno u domenu realizacije kapitalnih investicija.

"Ne sumnjam da će kolega Šeranić, sa kojim sam u proteklim godinama imao priliku da uspješno sarađujem, imati dovoljno odlučnosti da dalje radi na stabilizaciji i unapređenju zdravstvenog sistema u Republici Srpskoj. U fokusu rada svih zaposlenih u zdravstvenom i sistemu socijalne zaštite treba da bude pacijent, odnosno korisnik, a novi ministar, siguran sam, to prepoznaje", poručio je Bogdanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije