BiH

Bojan Pećanac predsjednik Organizacije mladih DNS-a Banjaluka

Bojan Pećanac predsjednik Organizacije mladih DNS-a Banjaluka
Foto: DNS Banjaluka | Bojan Pećanac predsjednik Organizacije mladih DNS-a Banjaluka

BANJALUKA - Bojan Pećanac izabran je danas u Banjaluci za predsjednika Organizacije mladih DNS-a Banjaluka.

Izbornoj skupštini banjalučke Organizacije mladih DNS-a prisustvovao je predsjednik partije Marko Pavić koji podržao rad ove organizacije i dodao da će DNS ostati vjeran i dosljedan izvornim prinicipima.

"Mi smo ostvarili naše ciljeve, ali uspjeh nam pojedini nisu oprostili. Sada u nove pobjede idemo sa kvalitetnijim timom, uvjereni u još bolje rezultate, posvećeni najviše ekonomskom i socijalnom napretku Republike Srpske", rekao je Pavić.

Potpredsjednik DNS-a Milan Radović istakao je da su mladi učinili prvi korak na reorganizaciji Gradske organizacije u Banjaluci, a da je naredni korak formiranje nove Organizacije žena DNS-a Banjaluka.

Novoizabrani predsjednik banjalučke Organizacije mladih DNS-a Bojan Pećanac poručio je da će mandat posvetiti temama kao što su obrazovanje, zapošljavanje mladih, stambeni krediti, finansijski podsticaji koji mlade ohrabruju da osnuju porodice, ali i razvoj pravednijeg društva.

Pećanac je naveo da će najvažniji segment rada biti pronalazak zaposlenja, stvaranje sistema koji pravedno valorizuje rad i na osnovu toga omogućava napredovanje.

Na izbornoj skupštini za sekretara Organizacije mladih DNS-a izabran je Andrej Rosić.

Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici DNS-a Darko Banjac, Dragomir Jovičić, Ognjen Tadić i Marko Aćić, predsjednik Organizacije mladih DNS-a Borivoj Obradović, stranački funkcioneri, narodni poslanici, odbornici u banjalučkoj Skupštini, kao i predstavnici mladih iz drugih političkih stranaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije