BiH

Borivoj Obradović predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka

Borivoj Obradović predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka
Foto: Ilustracija | Borivoj Obradović predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka

BANALUKA - Gradski odbor (GO) DNS-a Banjaluka izabrao je na večerašnjoj izbornoj sjednici Skupštine Borivoja Obradovića za predsjednika GO, rekao je vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić.

"Obradović je mlad i perspektivan čovjek koji je iznikao iz DNS-a i baštini ideje ove stranke. Siguran sam da će uspješno voditi GO DNS-a Banjaluka", rekao je Nešić večeras novinarima nakon izborne sjednice Skupštine DNS-a Banjaluka kojoj je prisustvovalo 317 delegata.

On je istakao da Obradović ima njegovu i punu podršku cijelog rukovodstva DNS-a.

Nešić je naveo da je Gradski odbor DNS-a Banjaluka večeras jednoglasno podržao njegovu kandidaturu za predsjednika DNS-a na izbornoj sjednici Skupštine DNS-a koja bi trebalo da bude održana 15. marta u Banjaluci.

"Vidjećemo da li ćemo izbornu sjednicu Skupštine održati 15. marta ili ćemo je prolongirati dok ne prođe virus korona", dodao je Nešić.

On je naglasio da je trenutno više od 50 opštinskih odbora DNS-a kandidovalo samo njega za predsjednika DNS-a, te da ne očekuje protivkandidata jer je za kandidaturu potrebno obezbijediti podršku najmanje jedne trećine opštinskih i gradskih odbora.

Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović rekao je da ova funkcija predstavlja veliku čast, ali i odgovornost.

"Prije mene je na toj poziciji bio Milan Radović, a prije njega Nedeljko Čubrilović, ljudi koji su velika imena u politici. Nadam se da ćemo uspjeti da nadomjestimo njihov odlazak i da ćemo mladošću, energijom i radom učiniti da DNS ostvariti još bolje rezultate", istakao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije