BiH

Pratite nas na Google news

Boško Jugović kandidat za načelnika opštine Pale

Boško Jugović kandidat za načelnika opštine Pale
Foto: Srna | Boško Jugović kandidat za načelnika opštine Pale
Srna

PALE - Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Pale večeras je jednoglasno odlučio da Boško Jugović bude njihov kandidat za načelnika opštine na lokalnim izborima.

Jugović, koji je predsjednik paljanskog SNSD-a, zahvalio je svim članovima odbora koji su mu ukazali povjerenje i naveo da će njegova kandidatura biti tema pregovora s koalicionim partnerima.

Jugović, koji je i aktuelni načelnik opštine Pale, istakao je da je sve usmjereno na to da ova lokalna zajednica i dalje sarađuje s Vladom Republike Srpske i nadležnim republičkim institucijama koje su toliko uložile u Pale.

On je ocijenio da je sve što se desilo u emisiji na jednoj lokalnoj televiziji "u vezi s optužbama da opština Pale rasprodaje zemljište po Jahorini" usmjereno protiv njega, s ciljem njegove diskreditacije.

Jugović je istakao da će uvijek raditi za dobrobit opštine i naglasio da je i u vezi sa zemljištem na Jahorini opština Pale donijela odluku kojom želi da zaštiti svoje interese.

On je dodao da su za za načelnika Pala 2016. godine izabrali građani sa 7.500 glasova, a ne predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra "Jahorina" Nedjeljko Elek.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije