BiH

Čović na službenom putu u Hrvatskoj

Čović na službenom putu u Hrvatskoj
Foto: Arhiva | Čović na službenom putu u Hrvatskoj

SARAJEVO - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović nalazi se na službenom putu u Hrvatskoj, rečeno je za N1 iz njegovog kabineta.

Na iznenađenje mnogih prisutnih, Čović se danas nije pojavio u zgradi Predsjedništva BiH na inauguraciji novih članova kolektivnog šefa države.

Novoizabrani član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić ovakav potez Čovića prokomentarisao je riječima da je očekivao više dostojanstva.

"Iznenađujuće je, čovjek ne može da se prestane da čudi kako se odrasli ljudi ponašaju poput male djece. Ali, u redu, to je njegova stvar, izbor. Šta sad da radimo. Nema ga. Stvari idu dalje, kao život - nikoga ne čeka. Očekivao sam od njega malo više dostojanstva u svemu", kazao je Komšić.

Šefik Džaferović, član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda kazao je da mu nije poznato zbog čega Čović nije prisustvovao inauguraciji.

Delegacija HDZ-a BiH prisutna je na na svečanom prijemu povodom inauguracije koji u Istočnom Sarajevu organizuje novi predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije