BiH

Čubrilović: Parlament Srpske najuspješnija zakonodavna institucija u BiH

Čubrilović: Parlament Srpske najuspješnija zakonodavna institucija u BiH
Foto: Srna | Čubrilović: Parlament Srpske najuspješnija zakonodavna institucija u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Banjaluci da je parlament u prethodnoj godini usvojio 55 zakonskih cjelina, 52 zakona, budžet Srpske za ovu godinu, te je bila najuspješnija zakonodavana institucija u BiH.

"Iako nije u potpunosti ispunila plan rada, Narodna skupština je i u prehodnoj godini bila najuspješnija zakonodavna institucija u BiH. Nadam se da ćemo u narednom periodu raditi mnogo više i bolje i ostati najefikasniji", rekao je Čubrilović u obraćanju na božićnom i novogodišnjem prijemu koji je organizovao za predstavnike medijskih kuća, direktore, urednike, skupštinske izvještače i snimatelje.

On je istakao da je usvojen i rebelans budžeta Srpske za prošlu godinu, ali i Ekonomska politika za ovu.

"Narodna skupština je u prošloj godini realizovala 23 tematske cjeline. Ukupno gledajući nismo realizovali sve, ali i dalje radimo uspješno", dodao je Čubrilović.

On je zahvalio novinarima na uspješnoj saradnji u prethodnoj godini i poželio da tako bude i u ovoj. "Želim da objektivno i blagovremeno informišete javnost o radu najviše zakonodavne institucije i da bude nastavljena naša uspješna saradnja", rekao je Čubrilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije