BiH

Čubrilović: Uslovljavanje izbora Tegeltije nije dobronamjerno

Čubrilović: Uslovljavanje izbora Tegeltije nije dobronamjerno
Foto: Arhiva | Čubrilović: Uslovljavanje izbora Tegeltije nije dobronamjerno
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ocijenio je zlonamjernim to što bošnjački i hrvatski član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić uslovljavaju prihvatanje kandidature Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara samo ako bude prihvaćen put BiH prema NATO integracijama.

"Svi koji na taj način pristupaju rješavanju problema u BiH, odnosno konstituisanju vlasti u BiH, sigurno nisu dobronamjerni, prije svega, prema BiH", rekao je Čubrilović novinarima u Banjaluci.

On je naglasio da su upravo to oni koji se kunu u BiH i kojima je BiH sve.

Čubrilović je istakao da razumije politički establišment bošnjačkog naroda koji ne želi da uđe u proces smirivanja i rješavanja problema, te dodao da su ili pod uticajem nekih od međunarodnih faktora ili ne žele da konstituišu vlast u BiH, jer ne pokazuju razumijevanje za formiranje Savjeta ministara.

On je rekao da to znači da BiH nema bez njenog rukovodstva, postavljajući pitanje "ko ovdje želi BiH, a ko je ne želi"?

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 3

DrMed

/watch?time_continue=3&v=d0YdGq_VN5w

DrMed

Nedeljko Čubrilović, koji već godinama ljetuje u Sočiju, na plaži Albatros, gdje mu lično VV Putin podnosi izvještaje, prije pet godina posjetio je Trebinje, gdje je pohvalio napredak turizma, ali i povećanje broja putnika na trebinjskom erodromu. To što aerodroma nema, nikom ništa - ionako je poznato da talgo vozovi, na kojima je Čubrilović zaradio nekih četiri miliona KM, zajedno sa Lunom Kocić, mogu da slete bilo gdje. Ovih dana očekuje se nova Čubrilovićeva posjeta Aerodromu Trebinje kako bi se uvjerio da li se broj putnika koji slijeću i uzlijeću bar učetvorostručio, a onih što samo kruže oko aerodroma udvostručio. Čubrilović, iza kojeg stoji i dio Crkve, lijevi ulaz, obećao je popuste na karte kleru koji bude letio sa trebinjskog Aerodroma. Kako god, najvažnije je da je iz Hercegovine zauvijek odletio Mladen Jevrić Durić.

DrMed

Ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, Nedeljko Čubrilović, je govoreći o povećanju broja turista u RS naveo da se „broj putnika na aerodromu Trebinje udvostručio u odnosu na u“. „To da njih (turista) ima govori i aerodrom Trebinje koji je gotovo udvostručio broj putnika u odnosu na 2011. godinu“, izjavio je Čubrilović za Alternativnu televiziju.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije