BiH

Čubrilović zahvalio Dačiću na podršci Srbije Srpskoj

Čubrilović zahvalio Dačiću na podršci Srbije Srpskoj
Foto: Velibor Tripić | Čubrilović zahvalio Dačiću na podršci Srbije Srpskoj

BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Banjaluci sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem, koji prisustvuje manifestacijama povodom Dana Republike Srpske.

Čubrilović zahvalio je Dačiću na njegovom prisustvu obilježavanju 30 godina postojanja Republike Srpske, kontinuiranom unapređenju međuparlamanetarne saradnje i na ukupnoj podršci koju rukovodstvo Srbije pruža Republici Srpskoj.

On je, navedeno je u saopštenju, izrazio uvjerenje da će biti nastavljena dosadašnja uspješno ostvarena međuparlamentarna saradnja Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske, u skladu sa potpisanim Memorandumom i Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama.

Čubrilović je rekao da je saradnja sa Narodnom skupštinom Republike Srbije najvažniji i najkonkretniji oblik međuparlamentarne saradnje koji ima Narodna skupština Republike Srpske, posebno saradnja rukovodstava dvaju paralamenata, kao i saradnja na nivu skupštinskih radnih tijela i stručnih službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije