BiH

Cvijanović: Bezuspješna osporavanja mog odlaska u Ameriku

Cvijanović: Bezuspješna osporavanja mog odlaska u Ameriku
Foto: Srna | Cvijanović: Bezuspješna osporavanja mog odlaska u Ameriku

BANJALUKA- Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da su se pokazala bezuspješnim sva osporavanja njenog odlaska u Ameriku.

"Bez obzira na sva silna osporavanja koja sam imala isplatio se svaki moj odlazak u Vašington i otvarala sam vrata polako bez toga da to pokažem svaki put medijima, ali sam tražila tamo sagovornike", rekla je Cvijanovićeva, koja je danas u Banjaluci prisustvovala predavanju Korija Levandovskog, menadžera predsjedničke kampanje Donalda Trampa, o temi "Aktuelna politička situacija u SAD i njen uticaj na Evropu".

Cvijanovićeva je rekla da je potrebno popravljati odnose sa SAD i da vjeruje u ono što radi administracija predsjednika Trampa.

"Da bi Amerika mogla da odigra tu ključnu ulogu u promjeni određenih stavova morate da im date prave informacije", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da su do sada te informacije bile lažne, iskreirane i izlobirane i plaćene silnim novcima da se govori neistina o BiH i da se pravi lažna slika.

Ona je izrazila zahvalnost ljudima u SAD koji su joj nakon nekoliko njenih sastanaka otvorili vrata i kada je stigla na različita mjesta da ispriča tu priču, ističući da je uvjerena da će to biti tako i u budućnosti.

Cvijanovićeva je podsjetila da je prije nekoliko mjeseci razgovarala sa Levandovskim u Vašingtonu o tome da bi bilo dobro da dođe u Republiku Srpsku i pojasni određene stvari i pojave u SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije