BiH

Cvijanović: Božić da podsjeti na značaj međusobnog uvažavanja

Cvijanović: Božić da podsjeti na značaj međusobnog uvažavanja
Foto: N.N. | Cvijanović: Božić da podsjeti na značaj međusobnog uvažavanja

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović danas je svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Srpskoj i BiH čestitala Božić i Novu godinu po gregorijanskom kalendaru, sa željom da praznični dani donesu radost, te podsjete na značaj međusobnog uvažavanja, razumijevanja i praštanja.

"Povodom nastupajućeg Božića i Nove godine, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vama, sveštenstvu, redovništvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti, iskrene čestitke", navela je Cvijanovićeva u čestitki koja je upućena i nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupu banjalučkom Franji Komarici, katoličkom sveštenstvu i redovništvu.

Cvijanovićeva je poželjela da predstojeći božićni dani podare radost i zadovoljstvo, te podsjete na značaj međusobnog uvažavanja, razumijevanja i praštanja, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Uz najbolje želje da predstojeće praznike provedete u zdravlju, duhovnom miru i zadovoljstvu, pozdravljam Vas radosnim pozdravom: Čestit Božić i srećna Nova godina", navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Prema gregorijanskom kalendaru, sutra se proslavlja najradosniji hrišćanski praznik - Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije