BiH

Cvijanović: Cilj SNSD-a jaka Srpska

Cvijanović: Cilj SNSD-a jaka Srpska
Foto: N.N. | Cvijanović: Cilj SNSD-a jaka Srpska

BILEĆA - Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović izjavila je danas da je politički cilj ove stranke jaka Republika Srpska i da u Bileći očekuju apsolutnu podršku.

Cvijanovićeva je rekla novinarima u Bileći da će kandidati SNSD-a dobiti povjerenje građana za dvije pojedinačne funkcije, za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

"Bileća je opština kojoj Vlada pomaže u realizaciji mnogobrojnih projekata i imamo odličnu saradnju sa lokalnom vlasti što je ključ za razvoj jedne lokalne zajednice", rekla je Cvijanovićeva, koja je i predsjednik Vlade Republike Srpske.

Ona je napomenula da tamo gdje lokalna vlast ne želi da sarađuje sa republičkom vlašću nastaju i određeni problemi.

Cvijanovićeva je poslije sastanaka sa Aktivom žena bilećkog SNSD-a istakla da je razgovarano o zadacima i prioritetima koji treba da se pokrenu u narednim mjesecima.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Bileća Radovan Vuković zahvalio je Cvijanovićevoj za pomoć koju upućuje opštini Bileća, te izrazio nadu da će se to i nastaviti.

Član SNSD-a i načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić zahvalio je Vladi Republike Srpske za pomoć ovoj lokalnoj zajednici koja je postala veliko gradilište.

"Vlada Republike Srpske nam je pomogla sa više od milion KM i sa sredstvima iz budžeta radimo puteve prema pet sela u opštini Bileća, a svako selo, osim Meke Grude i Korita, dobiće vodu", rekao je Aleksić i dodao da je u toku realizacija i drugih infrastrukturnih projekata u opštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije