BiH

Cvijanović: Cilj jaka Republika Srpska

Cvijanović: Cilj jaka Republika Srpska
Foto: N.N. | Cvijanović: Cilj jaka Republika Srpska
Srna

PRIJEDOR - Predsjednik Vlade Republike Srpske i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Prijedoru da je jaka Republika Srpska cilj koalicije u kojoj SNSD ima najveću ulogu, ali i odgovornost.

Ona je novinarima nakon sastanka u Prijedoru sa predstavnicima Gradskog odbora SNSD-a rekla da očekuje veliku pobjedu zajedničkih kandidata koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Srpske i za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

"Naši izborni ciljevi su visoko postavljeni, koalicioni kapacitet veliki, naša očekivanja velika", dodala je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da želi da pokaže građanima da će u njoj imati pouzdanog predsjednika Republike Srpske.

"Građani su imali prilike da me dobro upoznaju u proteklih pet godina i nije bila nijedna bitka u koju sam ušla da nisam izašla kao pobjednik, zato što mi je bilo važno da radim zajedno sa građanima, da povećavamo plate, penzije, da uvodimo nova socijalna prava, da popravimo budžet i sve ono što smo radili zajedno, nastavljamo dalje", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je uvijek pokazivala zahvalnost prema svim socijalnim partnerima i grupacijama u društvu.

"Zato što su oni prepoznali timski rad, nastavljamo dalje. Smatram da će ovo biti pobjeda građana i Željke Cvijanović, naravno uz pobjedu Milorada Dodika kao člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, jer nam treba organska veza sa svim institucijama za bolju i jaču Srpsku, da odradimo još jedan veliki politički posao koji je pred nama naredne četiri godine", istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saša Bursać izjavio je da ova stranka ide u još jednu veliku izbornu pobjedu. "Imamo se čime pohvaliti, imamo veliku podršku birača i uopšte ne dovodimo u pitanje dobar rezultat", rekao je Bursać.

Cvijanovićeva se danas u Prijedoru sastala i sa rukovodstvom grada, te koalicionim partnerima.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 1

BL_mrkonjic

Trla Baba lan da joj prodje Dan. Tko o cemu Kurva o postenju

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije