BiH

Cvijanović: I EU shvatila da treba da pokrene određene zaokrete

Cvijanović: I EU shvatila da treba da pokrene određene zaokrete
Foto: N.N. | Cvijanović: I EU shvatila da treba da pokrene određene zaokrete
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je povodom Samita EU-zapadni Balkan, održanog u Sofiji, da je dobro da je EU prepoznala potrebu regiona da podigne ukupnu konkurentnost i time što će jačati svoju infrastrukturu.

"Mislim da je i EU shvatila da treba da pokrene određene zaokrete", rekla je Cvijanovićeva za Alternativnu televiziju.

Ona je dodala da se i po stvarima o kojima se diskutuje, ali i po planovima koji se prave za budući period može vidjeti da se prelazi na "praktični teren".

"Odavno sam govorila da je to potrebno i da ne treba gubiti vrijeme samo na krute političke izjave i politička očekivanja, te da je neophodno da se ovaj region poveže", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je ocijenila da Republika Srpska nakon Samita neće biti nešto bliža EU, ali da je dobro da se vraća želja za članstvom i jača evropska perspektiva.

Cvijanovićeva je u Sofiji učestvovala na skupu pod nazivom "Strateški dijalog za zapadni Balkan" kojeg je u okviru Samita EU-zapadni Balkan organizovao Svjetski ekonomski forum.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 3

Vlah koljač

Miimamo čime da se pofalimo,bezbjednost i sigurnost na prvom mjestu u svjetu,Plate njemačke,penzije švicarske,proizvodnja američka,pohitni bar na pare,čisti,čiste i obrijane guzice,zaprane uvjek,brada duga,čista,uredna , sve nas ovozemaljske ljepote krase, a potičemo sa sjevera Skandinavije, naprdniji smo i od Norvežana čik čik

Vlah koljač

Genocidna tvorevina moze samo u savez zaostalih prdimahovina. Nikako u eu. Najmanje plate, najmanje penzije, nikakva proizvodnja. Lijeni i pogani. Jedino vas to krasi.

Milan.2020

Prije će sama Republika Srpska ući u EU nego sa zaostalom Federacijom i njihovim nakaradnim idejama i liderima.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije