BiH

Cvijanović: Očekujem pobjedu u Kotor Varošu

Cvijanović: Očekujem pobjedu u Kotor Varošu
Foto: N.N. | Cvijanović: Očekujem pobjedu u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Kotor Varošu da očekuje veliku pobjedu koalicije SNSD-DNS-SP na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i zajedničkih kandidata za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i za predsjednika Republike Srpske.

Ona je nakon radnog sastanka sa aktivistima SNSD-a u ovoj opštini rekla da su imalo konstruktivan sastanak na kojem su utvrdili prioritete koalicije.

"Raduje me ovaj impozantan skup naših aktivista koji mi uliva povjerenje u odličan izborni rezultat SNSD-a u Kotor Varošu", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je podsjetila da je u Kotor Varošu bilo određenih trzavica sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou, ali da se nakon današnjih razgovora otvaraju vrata da ovo pitanje bude riješeno.

"Utvrđeni su određeni prioriteti i kapaciteti sa kojima raspolaže SNSD, kao i politički ciljevi, a to je ubjedljiva pobjeda na predstojećim opštim izborima", poručila je Cvijanovićeva.

Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a na predstojećim izborima Zoran Tegeltija istakao je da SNSD pokazuje vitalnost i dobru organizovanost.

"Mi smo partija sa najboljom organizacijom na terenu, koju možete u kratkom vremenu da mobilišete. Izražavam zahvalnost svim našim aktivistima bez kojih ne bi bilo sprovođenja politike SNSD-a, kao i za njihovu istrajnost, upornost i sve što su radili za našu političku partiju", rekao je Tegeltija.

Članovi Opštinskog odbora i aktivisti SNSD-a Kotor Varoš su naglasili da se SNSD sprema za još jednu veliku pobjedu, kao i za pobjedu Republike Srpske.

"Politički zadatak i proritet SNSD-a jeste Republika Srpska. Mogu potvrditi da će SNSD ostvariti vrhunsku pobjedu ovdje, ali i na nivou Republike Srpske i BiH", poručio je predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić.

Predsjednik aktiva žena SNSD-a Kotor Varoš Mila Jurić i kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radenko Bubić uručili su Cvijanovićevoj prije radnog sastanka prigodan poklon - umjetničku sliku kotorvaroškog slikara Branka Rusmira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije