BiH

Cvijanović: Srpska uvijek jaka sa SNSD-om

Cvijanović: Srpska uvijek jaka sa SNSD-om
Foto: Srna | Cvijanović: Srpska uvijek jaka sa SNSD-om

KOZARSKA DUBICA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras u Kozarskoj Dubici da je ponosna na sve ono što SNSD radi u teškim vremenima, kada treba da se pokaže sposobnost, odlučnost opredijeljenost i istrajnost.

"Ja vjerujem u Republiku Srpsku koja će sa nama, sa SNSD-om ostati uvijek jaka", poručila je Cvijanovićeva, koja je večeras prisustvovala tradicionalnoj proslavi 8. marta, u organizaciji Opštinskog odbora /OO/ SNSD-a u Kozarskoj Dubici.

Ona je poručila da je potrebno nastaviti zajednički rad.

"Ja volim naša okupljanja, bez obzira na to da li je praznik koji širom Republike Srpske organizuju svi naši opštinski i gradski odbori, ili okupljanja druge vrste jer zajedno činimo političku snagu", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da pripadnost SNSD-u znači pripadnost velikom timu koji radi za dobro Republike Srpske.

"Mi smo kao partija mnogo toga uspjeli upravo zato što imamo tako jaku žensku organizaciju. Naše žene su tu jer znaju da SNSD radi za mirnu i stabilnu Srpsku, za budućnost", rekla je Cvijanovićeva u obraćanju prisutnima na proslavi.

Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić rekao je da su žene oslonac svakog društva.

"Žene su, kako nauka kaže, ljepši i nježniji pol, oslonac svake porodice", naglasio je Reljić.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica Jovica Šuman čestitao je u ime ove partije svim damama Međunarodni dan žena.

"Žene su veoma bitan faktor naše stranke i imamo dobar aktiv žena. Ove godine su lokalni izbori i mislim da žene svakako trebaju zauzeti svoje mjesto u politici", rekao je Šuman.

Potpredsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici Jelena Lužija smatra da žene imaju svoje mjesto u društvu i da su danas uvaženije nego ranije.

Proslava Međunarodnog dana žena u organizaciji OO SNSD-a u Kozarskoj Dubici organizovana je u sali Đurđević, gdje su 8. mart proslavile brojne članice, funkcioneri i simpatizeri stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije