BiH

Cvijanović: Stvoren tim koji će igrati za jaku Srpsku

Cvijanović: Stvoren tim koji će igrati za jaku Srpsku
Foto: Srna | Cvijanović: Stvoren tim koji će igrati za jaku Srpsku

​TESLIĆ - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je večeras u Tesliću, na proslavi izbornog uspjeha SNSD-a na opštim izborima, da je stvoren veliki tim koji će igrati za jaku Republiku Srpsku.

"Ovo je zajednička pobjeda svih nas za našu Republiku, za naš Teslić, za sve druge gradove i opštine. Mnogo smo radili zajedno i mnogo smo uspjeli zajedno", izjavila je Cvijanovićeva novinarima.

Ona kaže da izbor Milorada Dodika za srpskog člana Predsjendištva BiH olakšava sve ono što je potrebno za razvoj. "Dakle, nema više priče da će nas neko blokirati u Sarajevu, da će nam neko oduzimati novac, da će ignorisati naše stavove", dodala je ona.

Cvijanovićeva, koja je novoizabrani predsjednik Srpske, istakla je da je ponosna na to što su joj građani ukazali povjerenje na proteklim izborima.

Ona je dodala da kada neko dobije potvrdu u gradu u kojem je rođen, kao što je to ona dobila, onda je ta pobjeda kompletna.

Cvijanovićeva kaže da je riječ o velikom danu za Teslić, za koji vjeruje da će napredovati, da će dobiti ozbiljnu i odgovornu vlast i koji će moći u korak da ide sa svojom Republikom i republičkom vlašću.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić kaže da je ponosan na podršku koju je Teslić dao kandidaturi Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske, za rekao da će ovu funkciju obavljati na najbolji način.

Bogdanić, koji je osvojio mandat u Parlamentarnoj skupštini BiH, zahvalio je za podršku sugrađanima i poručio da je ovo vrijeme udruživanja, zajedničkog rada, za dobrobit svih naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije