BiH

Pratite nas na Google news

Cvijanović: Zajedničke institucije nespremne dočekale migrantsku krizu

Cvijanović: Zajedničke institucije nespremne dočekale migrantsku krizu
Foto: Ilustracija | Cvijanović: Zajedničke institucije nespremne dočekale migrantsku krizu
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da su zajedničke institucije BiH apsolutno nespremne dočekale ono što već sad liči na izvjesnu migrantsku krizu.

"Izjave pojedinih članova Savjeta ministara da su stvari dobro organizovane zvuče neozbiljno i najblaže rečeno iritiraju. Građani su uznemireni i pitaju se kako će se iznaći rješenje za ovaj problem jer on nosi mnoge smještajne, zdravstvene, kao i bezbjednosne rizike", izjavila je Cvijanovićeva Srni upitana da prokomentariše pojačan migrantski talas u BiH. 

Što se tiče priče da će EU pomoći BiH u pogledu sve većeg broja dolazećih migranata, premijer Srpske je ocijenila da oni mogu pomoći jedino tako što će otvoriti svoje granice i primiti te migrante, jer su oni tamo i krenuli. 

"Svaka druga pomoć, nije nikakva pomoć. Mi nemamo uslove da ih zbrinjavamo", naglasila je Cvijanovićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije