BiH

Cvijanovićeva u posjeti Doboju: Jačati privredu i industrijsku zonu

Cvijanovićeva u posjeti Doboju: Jačati privredu i industrijsku zonu
Foto: N.N. | Cvijanovićeva u posjeti Doboju: Jačati privredu i industrijsku zonu

​DOBOJ - Željka Cvijanović, predsjednica RS, nakon sastanka za Borisom Jerinićem, zamjenikom gradonačelnika Doboja, rekla je da je kao dugogodišnja predsjednica Vlade RS savjetovala lokalnu zajednicu kako se pristupa Vladi, kako se pripremaju projekti, na koji način se vrši pritisak ili lobira za određeni projekat da bi bio uvršten u program koji će biti realizovan.

 

"Pričali smo o ideji da se ide u pravcu pravljenja jedne poslovne industrijske zone s obzirom na autoput koji je izgrađen. Ono o čemu smo posebno insistirali, danas tokom sastanka, je kako stvarati pretpostavke za jačanje privrednog života u Doboju, za podršku poslovnim inicijativama", rekla je Cvijanovićeva, te dodala da je važna politička stabilnost da bi se mogli realizovati svi projekti, te da bi se donosile odluke na lokalnom nivou.

Boris Jerinić, zamjenik gradonačelnika Doboja kazao je da će Cvijanovićeva sa svoje pozicije sigurno pomoći Gradskoj upravi da se ubrzaju određeni projekti, što je veoma značajno za Doboj.

"Ono što nam je i bio cilj jeste da u narednom periodu imamo što bolju saradnju.  Imamo pet poslanika u Narodnoj skupštini koji su dio skupštinske većine, koji podržavaju rad Vlade, jednu veću saradnju sa republičkim institucijama, sa institucijom predsjednika RS. I to je ono što je gradu Doboju bilo potrebno", naveo je Jerinić, te dodao da mu je drago što je dobio podršku Cvijanovićeve kao kandidat za gradonačelnika na vanrednim izborima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije