BiH

DNS: Na izborima očekujemo više od sto hiljada glasova

DNS: Na izborima očekujemo više od sto hiljada glasova
Foto: Vladimir Stojaković | DNS: Na izborima očekujemo više od sto hiljada glasova

BANJALUKA – DNS očekuje više od sto hiljada glasova na narednim opštim izborima, odnosno 12 do 15 poslanika u Narodnoj skupštini RS i dva u Predstavničkom domu BiH, rečeno je na otvaranju Regionalnog izbornog štaba u Banjaluci.

Marko Pavić, predsjednik DNS-a, je rekao da ta stranka ne želi da učestvuje u podjelama, špekulacijama i lošoj retorici kojom se, kako je istakao, bave ostali.

"DNS razmišlja o glasačima i kako će im vratiti dug za povjerenje koje ćemo dobiti na ovim izborima. Svi drugi nas pokušavaju vratiti unazad i pozivaju u prošlost", rekao je Pavić.

Dodao je da DNS nakon izbora neće biti ni ljevica, ni desnica ni  centar, već da će izabrati put prospariteta i boljeg života u RS.

Nedeljko Čubrilović, zamjenik predsjednika stranke, je rekao da vjeruje u saradnju, jedinstvo i kompaktnost DNS-a, te da na čelu ta stranka ima iskusnog čovjeka.

"Pozivam vas sve da animiramo građanstvo i siguran sam da dobar rezultat neće izostati", rekao je Čubrilović.

Dragutin Rodić, generalni sekretar stranke, je naglasio da vjeruje da DNS nikad nije bio jači nego što je sada, te da je ubijeđen da će ta stranka nakon izbora svojim rezultatom određivati budući politički život u RS i BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije