BiH

DNS potvrdio jedinstvo rukovodstva stranke

DNS potvrdio jedinstvo rukovodstva stranke
Foto: Arhivska fotografija | DNS potvrdio jedinstvo rukovodstva stranke

BANJALUKA - Demokratski narodni savez /DNS/ poručio je da je rukovodstvo stranke jedinstveno i odbacio, kako je ocijenjeno, zlonamjerne pokušaje destabilizacije i raskola unutar nje.

U saopštenju se navodi da je na sinoćnjoj sjednici kolegijuma DNS-a iskazano zadovoljstvo postignutim rezultatima na opštim izborima, te konstatovano da se još jednom pokazalo da programska politika DNS-a, utemeljena na narodnim potrebama i interesima građana, ima sve veću podršku i da je nastavljen trend rasta izbornog rezultata DNS-a.

"Postignuti rezultati nas obavezuju da još jače i snažnije gradimo jedinstvo DNS-a i da postignute rezultate ugradimo u koalicioni potencijal, što će doprinijeti brzom formiranju institucija Republike Srpske i nastavku rada na započetim reformama. Prioritetni zadatak DNS-a je zaštita interesa Republike Srpske, jačanje institucija i vladavina prava, te razvoj ekonomije i zapošljavanje", ističe se u saopštenju.

Kolegijum izražava zadovoljstvo pobjedama zajedničkih kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda i predsjednika Srpske, čemu je, kako se ističe, DNS dao nemjerljiv doprinos.

"Pozivamo članove DNS-a da i dalje sa rukovodstvom predano rade na realizaciji i jačanju politike DNS-a, te vođenju odgovorne nacionalne politike", dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije