BiH

Dačić: Čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni je nacionalni interes Srbije

Dačić: Čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni je nacionalni interes Srbije
Foto: N.N. | Dačić: Čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni je nacionalni interes Srbije
Srna

LAKTAŠI - Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Laktašima da BiH nije niti će biti muslimanska i da zajednički interes svih treba da bude ravnopravnost sva tri naroda i dva entiteta.

Dačić je na Saboru SNSD-a istakao da treba težiti životu u miru i saradnji sa svim ostalim narodima, ali da srpski narod treba da štiti svoje interese.

On je poručio da su zaštita, čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni nacionalni interesi Srbije, te da se njegova partija uvijek borila za Srpsku i prava srpskog naroda u BiH.

"Želimo svima da se poklonimo koji su dali živote za Republiku Srpsku i srpski narod. U nama ćete imati veliku podršku, a Srbija će štiti interes Republike Srpske i srpskog naroda ma gde bio", rekao je Dačić, te ocijenio važnim da srpski narod bude jedinstven.

Dačić je naglasio da je srpski narod zahvalan za podršku Rusije i Kine. "Zajednički interes svih nas mora biti ravnopravnost svih naroda i eniteta jer BiH nije niti će biti muslimanska", istakao je Dačić.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 6

Vucic

Heljpbaznia prelazi u Vampire jer je ujedanje počelo , neka me ujedu za gyzicu , ovo se odnosi na balju lažnjaka spasoje

welkoM

ništa mi smešnije nego kad ovuda »heeljpbaznia« prijete s nekim novim ratom i istrebljenjem SRBA a došla im grupica poderanih pakistanaca i jeßaše sve živo po Biaču, eno počeli im murijake marisati a oni ležerno idu predat papire u slovenačku ambasadu

welkoM

brnjo, krkane pitaj onu svoju mlaðu kako čiko ušprica dok se ona igra sa neobičnim sladoledom i podrhtava u preponama ko srna

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije