BiH

Đokić: Srpska je vječna i to niko neće moći promijeniti

Đokić: Srpska je vječna i to niko neće moći promijeniti
Foto: N.N. | Đokić: Srpska je vječna i to niko neće moći promijeniti

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić čestitao je građanima Republike Srpske 9. januar - Dan Republike, ističući da je Srpska vječna i da niko, ništa i nikada tu činjenicu neće moći promijeniti.

"Republika Srpska je nastala kao vjekovna težnja srpskog naroda na ovim prostorima za slobodom, autonomijom, sopstvenim imenom i državom. Kao takva, ponosna i voljena, trajaće vječno", istakao je Đokić u čestitki.

On je naveo da svi treba da nastave da rade na ekonomskom razvoju Republike Srpske, kao i povećanju životnog standarda njenih građana. "Republika Srpska proslavlja još jedan od svojih mnogih rođendana koje ćemo zajedno slaviti i u budućnosti. Raduje činjenica što ga svake godine proslavlja jača, uspješnija i ponosnija", istakao je Đokić.

On je napomenuo da je u proteklim godinama ostvareno i započeto mnogo uspješnih projekata u oblasti energetike, infrastrukture, finansijske stabilnosti, povećanja plata i penzija.

"Nećemo stati na tome. Pred nama je još mnogo posla. Nastavićemo da radimo predanije i požrtvovanije kako bi Republika Srpska svaki rođendan dočekala ekonomski što uspješnija i perspektivnija, jer je to najbolji način da razvijamo Srpsku u 21. vijeku. To je naša želja i obaveza", istakao je Đokić.

On je rekao da na ponos svih Republika Srpska godinama dokazuje svoj demokratski kapacitet o čemu svjedoči snaga i stabilnost njenih institucija. Đokić je pozvao građane Srpske da dođu 9. januara na Trg Krajine u Banjaluci, kako bi zajedno obilježili Dan Republike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije