BiH

Dodik: Još jedna potvrda da RS nema nikakve koristi od BiH

Dodik: Još jedna potvrda da RS nema nikakve koristi od BiH
Foto: N.N. | Dodik: Još jedna potvrda da RS nema nikakve koristi od BiH
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Srpska nema nikakve koristi od BiH, što pokazuje i zabrana Suda BiH Republici Srpskoj da blokira račune Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH s ciljem naplate višemilionskih potraživanja.

Dodik je istakao da je Republika Srpska oštećena i da su ta sredstva uskraćena građanima Republike Srpske.

"Sistem indirektnih poreza, koji je uveo Mladen Ivanić, veoma je loš za Republiku Srpsku i trajno i kontinuirano smo na gubitku. To pokazuje i ovaj slučaj", rekao je Dodik novinarima u Zalužanima kod Banjaluke.

On je dodao da ovo govori da je BiH zemlja u raspadu, da nema pravnog sistema ni pravne sigurnosti, s obzirom da postoji sudska presuda kojom je oldučeno da se moraju blokirati sredstva jer su ranije nepravno oduzeta od Srpske.

"I kada dođete do neke pravde nakon sedam, osam godina onda vam se pojavi neki sudija u Sarajevu koji to deblokira i ne dozvoljava da se naplati", rekao je Dodik.

On je napomenuo da se Srpskoj stalno nastoje "držati predavanja kako i šta treba", te poručio da Srpska poštuje ustavni poredak u BiH, Dejtonski sporazum i da će poštovati slovo Dejtona.

"Sve što nije slovo Dejtona nemamo obavezu da poštujemo", poručio je Dodik.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 1

CitalacSaZapada

Ajte ponovo na referendum, hihiihihi...

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Najčitanije