SP Qatar 2022.

BiH

Dodik: Međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske

Dodik: Međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske
Foto: NN Arhiva | Dodik: Međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske

NOVI GRAD - Predsjednik Saveza nezavisnih socijlademokrata Milorad Dodik izjavio je da je činjenica da su razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Republike Srpske i smanjenje uticaja Rusije zbog čega je važno da se zbiju redovi.

Dodik je predstojeće parlamentarne izbore ocijenio veoma važnim, ističući da ne sumnja u pobjedu kandidata SNSD-a i koalicije okupljene oko ove stranke.

"Mi se ozbiljno spremamo i za predstojeće izbore koji su veoma važni. Činjenica je da su razni međunarodni fondovi uložili ogroman novac za destabilizaciju Srpske i smanjenje uticaja Rusije. I zato je važno da zbijemo redove", rekao je Dodik večeras na obilježavanju 20 godina od osnivanja Opštinskog odbora SNSD-a Novi Grad.

On je rekao da SNSD uživa veliko povjerenje naroda u ovoj opštini, što je pokazala i trijumfalna pobjeda na lokalnim izborima.

Dodik istakao da nije bilo lako prije 20 godina osnovati odbor u Novom Gradu ali da su aktivisti zajedno sa rukovodstvom uspjeli i u proteklom periodu realizovati brojne značajne projekte.

"Svjesni smo da se uspjeh jedne politike mjeri po tome šta je urađeno, a urađeno je mnogo, čemu SNSD duguje povjerenje naroda", istakao je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanoć rekla je da je SNSD zajedno sa lokalnim aktivistima stranke realizovao projekte koji su bili prioritetni za građane.

"Naše opredjeljenje je da tako bude i u narednom periodu. Planirani su projekti koji će poboljšati kvalitet života građana, a planirano je i otvaranje novih radnih mjesta", istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Snježana Rajilić rekla je da je danas veliki dan za SNSD u Novom Gradu.

"Iza nas je skoro 15 godina vlasti. U proteklih 12 godina u projekte u Novom Gradu uloženo je više od 30 miliona KM, a realizovano je više od 500 projekata", kaže Rajilićeva.

Obilježavanju 20 godina od osnivanja SNSD-a u Novom Gradu prisustvovali su brojni članovi i simpatizeri stranke.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije