BiH

Dodik: Mir je potreban svima

Dodik: Mir je potreban svima
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Dodik: Mir je potreban svima

BANJALUKA - Srpski narod želi da živi u miru sa drugima, jer je mir danas potreban svima, ali da, isto tako, Srbi ne smiju da se odreknu sebe.

.Poručio je ovo Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, koji je na svom Instagram nalogu istakao da su Srbi ovladali svojom sadašnjošću, svjesni su svoje prošlosti i imaju budućnost kao narod.

"Na obilježavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave naglasio sam da znamo da i danas postoje oni koji nama u Republici Srpskoj žele da uskrate nacionalni identitet, a Srbiji da otmu Kosovo", naveo je Dodik.

On je podsjetio da je tokom sedmice imao sastanak sa predstavnicima institucija Srpske, liderima stranaka i predstavnicima zajedničkih institucija na kojem je iskazano jedinstvo i sposobnost Srpske da brani svoj integritet i ustavnu poziciju u BiH.

"Na sjednici Izvršnog komiteta izražen je stav SNSD-a da je situacija u Srpskoj stabilna, da je ekonomsko i političko stanje dobro i da vladajuća koalicija funkcioniše u skladu sa dogovorom", istakao je Dodik, koji je i lider SNSD-a.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije