BiH

Dodik: Pisaću Trampu o radu njegovih službenika u BiH

Dodik: Pisaću Trampu o radu njegovih službenika u BiH
Foto: Stefan Ćirković | Dodik: Pisaću Trampu o radu njegovih službenika u BiH

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i srpski član Predsjedništva BiH najavio je da će pisati Donaldu Trampu, američkom predsjedniku kako bi ga "obavijestio o radu njegovih službenika i BiH".

"Kako god izgledalo, možda nekom smiješno, pokušaću da napišem i napisaću pismo predsjedniku SAD i obavijestiću ga o radu njegove administracije. Slušao sam ga na Generalnoj skupšitni UN-a gdje je govorio da poštuje suverenitet zemalja. Šta je ovo, koja je ovo lakrdija? Kakva je ovo priča, kakvo je ovo stavljanje u poziciju zamorčeta svih nas ovdje od strane službenika američke administracije ovdje na terenu. Nije ni Amerika što je bila. Mi smo ovdje u suštini eksperiment nekih ljudi koji se još uvijek zadržavaju na pozicijama u administraciji SAD kroz onu priču o dubokoj državi. Smatramo da ti ljudi, od Palmera pa ostali, sve čine da dobiju široku međunarodnu koaliciju da bi kaznili RS", rekao je Dodik.

Dodik je rekao da će kao član Predsjedništva BiH stupiti u kontakt s svim šefovima ambasadora i službenika koji su u BiH kako bi ih pitao šta oni misle o onom što rade.

Dodao je da će organizovati miting u Istočnom Sarajevu i da će tražiti dozvolu da se taj miting prenese pred zgradu OHR-a u Sarajevu.

Odgovarajući na pitanje o prijetnji smrću gledaoca na BN TV, Dodik je rekao da ta medijska kuća produkuje atmosferu u kojoj se takve stvari mogu dešavati i dodao da tu osobu poziva na razgovor. Opširnije o prijetnjama upućenim Dodiku pročitajte na OVOM LINU.

U Banjaluci je završena sjednica proširenog Izvršnog komiteta SNSD-a, a zaključke sa sjednice možete pročitati na OVOM LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije