BiH

Dodik: Pokušaću obezbijediti što bolji aranžman o isporuci gasa

Dodik: Pokušaću obezbijediti što bolji aranžman o isporuci gasa
Foto: N.N. | Dodik: Pokušaću obezbijediti što bolji aranžman o isporuci gasa
Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da će u razgovoru sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu pokušati obezbijediti što bolji aranžman za Republiku Srpsku i BiH u vezi sa isporukom gasa.

Dodik je novinarima u Istočnom Sarajevu rekao da je predstojeća posjeta Putina Beogradu važna ne samo za Srbiju, nego i za Srbe i cijeli region.

"Dolazak tako važnog lidera važna je vijest za sve", rekao je Dodik, navodeći da se sa Putinom neće sastati u ime Predsjedništva BiH, ali da će obavijestiti druga dva člana Predsjedništva o tom susretu.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin trebao bi da u četvrtak, 17. januara, četvrti put posjeti Srbiju, sastane se sa političkim vrhom te zemlje i razmijeni stavove o aktuelnoj situaciji na domaćoj i globalnoj pozornici, dešavanjima na Kosovu i Metohiji, te srpsko-ruskim odnosima i nastavku saradnje određenim projektima.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

Starcevica

Bilmezu pitaj ti Putina da nam Rusi plate dugove koje rafinerija duguje Republici Srpskoj koji iznose oko 600 miliona KM ili toliko kosta ljubav Rusije prema Srpskoj,ako imas muda da ga pitas ili ti i vucic samo sjedite i klimate glavom pred Putinom.

DrMed

Napravi isti aranzman kao sa kinezima za auto put pa da godisnji racun za gas bude milijardu eura.

Plavi

Za 3 god. kakda dodje nova konekcija iz Azerbejdzana nudit ce Rusi gas u pola cijene. Nema potrebe da se puno zamaras :)

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije