BiH

Dodik: Šarović i SDS me ne interesuju, čekam odluku Mićića

Dodik: Šarović i SDS me ne interesuju, čekam odluku Mićića
Foto: Srna | Dodik: Šarović i SDS me ne interesuju, čekam odluku Mićića

BIJELJINA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Bijeljini da SNSD nije razgovarao sa SDS-om već sa Mićom Mićićem i da svaki dogovor doživljava kao dogovor sa njim i da čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako reagovati Mićić.

"Mi nismo razgovarali sa SDS-om, mi smo pričali sa gospodinom Mićićem i svaki dogovor doživljavamo kao dogovor sa njim i njegovom ekipom. Kako to doživljava (lider SDS-a Mirko) Šarović - njegova je stvar, a ne naša", rekao je Dodik novinarima.

Komentarišući informacije da neke zemlje regiona pritišću SDS da ne izbaci Mićića iz stranke, Dodik je rekao da je to njihova unutrašnja stvar i da njega lično, kao ni SNSD, ne interesuje šta radi i šta će ubuduće raditi SDS.

On je dodao da u SNSD-u sada čekaju kako će se stvari odvijati u narednih dan-dva i kako će reagovati Mićić da bi znali "kako će se dalje kretati".

"Naša partijska organizacija ovdje je moćna i jaka, ima moju podršku u potpunosti i učinićemo sve da na ovim izborima budemo dio pobjede ovdje u Bijeljini", rekao je Dodik novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije