BiH

Dodik: Za strah političkih protivnika ne treba mi puška

Dodik: Za strah političkih protivnika ne treba mi puška
Foto: Screenshot | Dodik: Za strah političkih protivnika ne treba mi puška

KARLOVAC - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik demantovao je navode da nabavka novih pušaka za policiju RS služi za zastrašivanje političkih protivnika, i istakao da je drama koja je nastala oko ove priče potpuno nepotrebna jer je policiji potrebna nova oprema.

Dodik je u mjestu Donji Budački, na šaljiv način, kratko odgovorio na pitanje novinara RTL da prokomentariše riječi pojedinih političara iz BiH da je nabavka novog oružja način da se zastraše politički protivnici.

"Ja kad se pojavim, ja sam dovoljan za strah političkih protivnika, ne treba meni puška", rekao je kratko predsjednik Dodik.

On je dodao da je oprema koju policija Srpske trenutno posjeduje zastarjela, te da zbog toga nema potrebe da se stvara takva drama.

"Pa nismo imali skoro nikakvo oružje, pa i vi ste nabavili nove pa nikome ništa. S obzirom na prijetnje u regionu i BIH nama je to potrebno!", poručio je Dodik.

Komentarišući posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj, Dodik je rekao da bi susreta sa predsjednikom Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović stvari u regionu mogle da krenu na bolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije