BiH

Pratite nas na Google news

Dodik: Žene - stabilniji dio strukture stranke

Dodik: Žene - stabilniji dio strukture stranke
Foto: Srna | Dodik: Žene - stabilniji dio strukture stranke
Srna

LAKTAŠI - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Laktašima da ova stranka ima veliki broj žena organizovanih u brojne mjesne i opštinske odbore, te da one čine stabilniji dio strukture SNSD-a.

Dodik je istakao značaj uloge žena u SNSD-u u kojem su od 192.000 članova oko 90.000 žene, te izrazio uvjerenje da su one i najodaniji dio strukture partije.

"Zato je veliki broj naših žena na značajnim mjestima, od predsjednika Republike, načelnika, poslanika, ministara, što dovoljno govori o tome šta mislimo o ženama u našoj organizaciji", rekao je novinarima Dodik koji je u Laktašima prisustvovao proslavi povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta koju je organizovao opštinski Aktiv žena SNSD-a.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da su okupljanja žena povodom 8. marta postala stalna praksa u ovoj stranci, te da je to prilika da SNSD pokaže svoju političku snagu.

"Aktiv žena integrisan je u SNSD koji je kao zrela politička partija dao priliku ženama da se pokažu na raznim pozicijama, da kreiraju politiku, kao i da vrše važne funkcije kao što je predsjednik Vlade, te da budu u sastavu Vlade, ali i na važnim direktorskim mjestima", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da su žene SNSD-a svojim aktivizmom značajno doprinijele ciljevima stranke, a to su stabilna Republika Srpska, mir, razvoj i izgradnja Republike.

"Cilj nam je da od naše republike napravimo bolje, sigurnije mjesto za sve generacije koje će doći, za našu djecu i za djecu naše djece", rekla je Cvijanovićeva.

Načelnik opštine Laktaši Ranko Karapetrović čestitao je svim članicama Aktiva žena SNSD-a 8. mart, te zahvalio rukovodstvu stranke na stalnoj podršci u radu i ativnostma.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Opštinskog odbora Laktaši Snježana Kelečević izrazila je zadovoljstvo radom i aktivnošću članica ovog odbora koje su uvijek spremne da daju maksimum u postizanju rezultata.

"Večerašnju proslavu organizovali smo povodom obilježavanja 8. marta da bismo se našim članicama bar djelimično zahvalili za sav rad i trud. Mi smo brojna organizacija sa 44 odbora, a večeras je sa nama oko 1.200 članica", rekla je Kelečevićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije