BiH

Pratite nas na Google news

Dodik i zvaničnici Srpske sa Vučićem u Mrkonjić Gradu, a u Drvaru Dodik i Vučić

Dodik i zvaničnici Srpske sa Vučićem u Mrkonjić Gradu, a u Drvaru Dodik i Vučić
Foto: N.N. | Dodik i zvaničnici Srpske sa Vučićem u Mrkonjić Gradu, a u Drvaru Dodik i Vučić
N.N.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetiće sutra, zajedno sa zvaničnicima Republike Srpske i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu.

Posjeta ovim obrazovnim ustanovama planirana je u 8.30 časova, najavljeno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

U 9.00 časova planirano je obraćanje visokih zvaničnika, a u 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića, premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon sastanka, u 9.45 predviđene su izjave za novinare.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Dodik i Vučić će u 11.20 prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 časova, a u 12.15 otvaranje pogona fabrike "Jumko", nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 časova.

U 13.00 časova Vučić i Dodik posjetiće Muzej - Titova pećina.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije