BiH

Dodik o granici: Biće kako Srbija kaže

Dodik o granici: Biće kako Srbija kaže
Foto: NN arhiva | Dodik o granici: Biće kako Srbija kaže
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će, kada je riječ o pitanju granice između Srbije i BiH, biti onako kako Srbija kaže.

"Republika Srpska i Srbija su jedno, ali mislim da je ono što Srbija predlaže funkcionalno i na pravi način je regulisanje te granice. Šta Sarajevo ima sa tim? Koče samo zato što imaju neku formalnu stvar. Bilo bi bolje da jedni druge ne kočimo", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Prema njegovim riječima, ako Republika Srpska ima interes da reguliše svoj problem na granici sa Srbijom sa kojom je u dodiru cijelom dužinom, onda na niovu BiH nema šta da smišljaju već da tako nešto prihvate.

Dodik je istakao da neće kočiti nijedan njihov projekat ukoliko bude izabran za člana Predsjedništva BiH.

"Ako oni pokušaju da zakoče neki naš, suočiće sa onim što do sada nisu vidjeli u organima BiH", poručio je Dodik.

On je dodao da niko ne bi trebalo da osporava ako Republika Srpska hoće da pravi gasovod od Srbije do Banjaluke.

"Ako budete osporavali, nećete dobiti nijedan projekat niti odluku, koja je čak i normalna. Nećete dobiti ni odluku o vremenskoj prognozi", naglasio je Dodik.

On smatra da će se sada na jedan drugi način raditi u zajedničkim institucijama.

"Mi BiH ne doživljamo na način kako je doživljava Savez za promjene, ona je izedenica, a suština, faktor i subjekti političkog sistema su dva entiteta i tri naroda", napomenuo je Dodik.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 8

Samo posteno

Bice kako Srbija kaze i tacka... Isto kako Srbija kaze na Kosovu , kako Srbija kaze u Crnoj Gori , kako Srbija kaze u Hrvatskoj ili bice kako Srbija kaze I u Americi. Goni se volu jedan providan si ko staklo. Bruka od covjeka I ponizenje za cjelo covjecanstvo. E moj Baja!!!

Mrki.4422

Nece biti kako Srbija kaze nego ce biti kako ti kazes!!! Ufurao se Mile kao da je Predsednik svih Srba na svijetu. Prazan si balon Mile , do juce si pljuvao i Vucica i Nikolica ( koji je za tebe rekao da si budala i idiot dok si podržavao Tadica )a sad se uvlačiš kao i svakom prethodnom predsjedniku Srbije. Imaš li ti nesto svoje osim nekretnina i kesa koji si zaradio na ovoj bjedi? Imaš li mislim nesto ljudskog u sebi? Ponosa, dostojanstva cojstva? A ne da se uvlačiš i na takav način očekuješ podršku od onih koji su i onako prolazni i koji ce te zaboraviti vec kod sledecih bi ti bilo da zajedno sa drugima pomogneš ovom narodu i da se ljudski napravi prostor za dostojan zivot ovog naroda dok jos nije otišao zauvjek iz tora koji ste vi napravili . Sram vas bilo ako znate sta je to, ali i vaše ljudstvo , dostojanstvo i cojstvo imaju cijenu , Nažalost ..

Буба

E baš se nasmija

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije