BiH

Dorić: Đokić je pokazao pravo lice

Dorić: Đokić je pokazao pravo lice
Foto: N.N. | Dorić: Đokić je pokazao pravo lice

BANJALUKA - "Umjesto da se povuče i da ostavke na sve funkcije, ministar rudarstva i energetike i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić nastavlja da narušava ugled Socijalističke partije", izjavila je poslanik Nezavisnog kluba SP Andrea Dorić.

Kako ističe Dorićeva, Đokić lično vrši pritisak i pokušava da kupi narodne poslanike, obmanjuje članstvo i trudi se svim silama da nanese što više štete partiji.

"Sve ono što smo pričali, ali i ono što nismo htjeli da iznosimo u javnost, Đokić je demonstrirao svojim ponašanjem poslednjih desetak dana. Javnost je imala priliku da vidi da vidi ko je i kako razmišlja Petar Đokić. Par njegovih medijskih nastupa i bijedne metode kojima pokušava vršiti pritisak na ljude koji ga ne žele na čelu partije govore sami za sebe", rekla je Dorićeva i dodala:

"Očigledno je da je bilo kakav razuman razgovor i dogovor sa njim u ovom trenutku nemoguć. Čim je osjetio mogućnost gubitka fotelja u ministarstvu i partiji, pale su sve maske i pokazao je ko je i šta je u stvari Petar Đokić. Vjerujem da je svima sad jasnije zbog čega insistiramo na smjeni i zbog čega nećemo odustati od naših zahtjeva Davno je stavljena tačka na priču o 'povratku otpisanih' i ponovnoj saradnji sa Petrom Đokićem, a narodni poslanici ostaju istrajni u borbi za očuvanje partije. Ostajemo istrajni u zahtjevima za smjene, pripremamo se za predstojeću sjednicu NS RS, ali i na pripreme za Lokalne izbore što nam je takođe u vrhu liste prioriteta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije