BiH

Dragan Lukač ispraćen u penziju

Dragan Lukač ispraćen u penziju
Foto: Fena | Dragan Lukač ispraćen u penziju

SARAJEVO - U Domu policije Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova (FMUP) danas je održana sjednica Stručnog kolegijuma federalnog ministra unutrašnjih poslova i direktora Federalne uprave policije (FUP) u proširenom sastavu, a povodom ispraćaja direktora Dragana Lukača u penziju.

Sjednici su, pored ministra unutrašnjih poslova FBiH Aljoše Čampare i direktora Lukača, prisustvovali premijer Federacije BiH Fadil Novalić i direktor Obavještajno-sigurnosne agencije Osman Mehmedagić, te policijski komesari kantonalnih ministarstava unutrašnjih poslova i drugi.

Prisutnima se obratio Čampara koji je Lukaču zahvalio za saradnju, profesionalan odnos i stručnost u rukovođenju Upravom policije, kao i za doprinos u razvoju policijske profesije.

Ministar je posebno istakao da se taj doprinos ogleda u dobrim rezultatima rada koje je postigao FUP, kontinuirano, iz godine u godinu, što se posebno ogleda u povećanom broju podnesenih izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, a što je najbolji rezultat od osnivanja Uprave policije.

Pored ministra Čampare prisutnima se obratio direktor Dragan Lukač, koji je prezentirao rezultate rada FUP-a u toku njegovog osmogodišnjeg mandata.

Na kraju obraćanja Lukač je zahvalio svim prisutnima za saradnju i izrazio želju da FUP ostvaruje dobre rezultate rada kakve je i do sada postizao, saopšteno je iz FMUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije