BiH

Drinić: Krajnje vrijeme da se vlast pozabavi prioritetima

Drinić: Krajnje vrijeme da se vlast pozabavi prioritetima
Foto: Ustupljena fotografija | Drinić: Krajnje vrijeme da se vlast pozabavi prioritetima

BANJALUKA - Narodni poslanik PDP-a Nebojša Drinić rekao je danas da je "krajnje vrijeme da se vlast pozabavi prioritetima".

Drinić je pozvao predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da obiđe pacijente u Univerzitetskom klinickom centru i pobije njegove tvrdnje o stanju u toj ustanovi ako nisu tačne, saopšteno je iz PDP-a.

On smatra da je krajnje vrijeme da "pacijenti ne čekaju po šest mjeseci, da im se obezbijede lijekovi i higijenski materijal, umjesto što se hvale najbolje opremljenom zdravstvenom ustanovom na Balkanu".

Govoreći o svom obrazovanju, Drinić je rekao da je završio Gimnaziju sa odličnim uspjehom.

Dodik je juče rekao da, u danu kada Srpska počinje izgradnju bolnice u Trebinju, što je najveće ulaganje u jednu zdravstvenu ustanovu od osnivanja Srpske, iz PDP-a stižu podmukli napadi na drugu zdravstvenu ustanovu samo da se javnost ne bi bavila kapitalnim zdravstvenim objektom u Hercegovini.

"Narodni poslanik, vjerovatno sumnjivog obrazovanja, lišen kućnog vaspitanja, drznuo se da napadne ni manje ni više nego cijeli UKC, kvalifikujući tu ustanovu imenima nedostojnim ponavljanja", istakao je Dodik, komentarišući izjavu Drinića koji je iznio niz optužbi na račun UKC-a Srpske.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije