BiH

Pratite nas na Google news

Džaferović: Novi propagandni udar

Džaferović: Novi propagandni udar
Foto: Anadolija | Džaferović: Novi propagandni udar
Srna

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović saopštio je da su plasirane neistine o njemu u beogradskim medijima koji su, kako je istakao, pokušali da ga dovedu u vezu sa nedavno ubijenim iranskim generalom Kasemom Solejmanijem.

Džaferović je istakao da to predstavlja "novi propagandni udar iz Srbije koji ga neće spriječiti da nastavi iznositi istinu i dosljedno se bori za interese BiH".

On smatra da "predstavlja branu još živoj velikosrpskoj ideologiji, jer stalno govori istinu o agresiji i zločinima".

"Večernje novosti" objavile su da je nedavno ubijeni iranski general Kasem Solejmani učestvovao i lično u građanskom ratu u BiH 1993. i 1994. godine kada se susreo i sa tadašnjim načelnikom Centra za bezbjednost Zenice Šefikom Džaferovićem, a u maju 1992. godine u Armiji BiH imao je 20 specijalaca iranske vojske koji su napadali srpske položaje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije