BiH

Gavranović: Prioritet razvoj agrara i sela

Gavranović: Prioritet razvoj agrara i sela
Gavranović: Prioritet razvoj agrara i sela

KRUPA NA VRBASU - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je danas da je njegov prioritetni zadatak razvoj agrara i sela, te stvaranje boljih uslova za život na selu koji će obezbijediti ostanak mladih. Gavranović je na predizbornom skupu u Mjesnoj zajednici Krmine, opština Krupa na Vrbasu, rekao da to može da bude ostvareno kroz razne projekte koji će biti realizovani u narednom periodu.

On je istakao da će se zalagati za nove investicije u Banjaluci, otvaranje novih pogona, zapošljavanje mladih, za pomoć socijalnim kategorijama i stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija i porodica poginulih i ratnih vojnih invalida koji su dali najveći doprinos stvaranju Republike Srpske.

Gavranović je poručio da je gradska vlast u proteklom periodu uradila mnogo na modernizaciji saobraćajnica u Banjaluci i selima, na uvođenju rasvjete i priključenju sela na sekundarnu vodovodnu mrežu.

"Danas u našim selima ima oko 800 kilometara asfalta više nego u vremenu kada SNSD nije bio na vlasti u Banjaluci, te 500 kilometara javne rasvjete, dok je više od 60.000 domaćinstava povezano na gradsku vodovodnu mrežu", istakao je Gavranović.

On je rekao da će gradska vlast Banjaluke i dalje raditi na rješavanju nekih sitnih problema u Aginom Selu, Bočcu i Ljubačevu i najavio da će biti izgrađena nova dionica asfaltnog puta Ljubačevo-Krmine, dužine četiri kilometra.

Gavranović je najavio da će ovih dana biti završen primarni vod vodovoda "Banjica", koji će snabdijevati vodom naselja na platou Manjače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije